4 december 2021

De beste modetips voor stijlvolle vrouwen

2 min read

Tussen het balanceren van carrière, familie en het vinden van tijd voor onszelf, kan elke dag met stijl de deur uitstappen onmogelijk lijken – maar dat is het niet! We vroegen de meest stijlvolle vrouwen wat hun geheimen zijn voor het ontgrendelen van het volgende stijlniveau. Deze hebben we in 4 makkelijke tips uiteen gezet.

1. PLAN HET UIT

Je kan niet alles plannen, maar laat je ochtenden je niet overrompelen. Net zoals je een week aan maaltijden op een zondag zou plannen als je tijd probeert te besparen, geef outfit planning een kans om plaats te maken voor stressvrije ochtenden en outfit-spijt vrije dagen.

2. ZOEK (STIJLVOLLE) INSPIRATIE OP

Vind stijlvolle vrouwen om te volgen – of het nu je favoriete Instagram-ster is of de neef van je zus. Ontdek fashionista’s wiens stijl je inspireert en gebruik vervolgens hun foto’s als inspiratie om je outfits te plannen (zie tip #1). Weet je niet zeker waar je moet beginnen? Bekijk Instagram- en Pinterest-borden voor eindeloze inspiratie van de meest stijlvolle dames.

3. BIJ TWIJFEL, OVERDRESSING!

Als je ooit staat te twijfelen over wat je moet dragen, overweeg dan je stijl en wie weet wat je zult zien. Bij twijfel, dwaal aan de kant van meer dressy zijn. Als je je zorgen maakt om er te dressy uit te zien, neem dan een casual laag mee zoals jeans of een cargojack om je look die moeiteloze chique touch te geven.

4. STAP UIT JE COMFORTZONE

Het kan nooit kwaad om iets nieuws te proberen. Of dat nu een heldere nieuwe tint bevat die zich onderscheidt van je gebruikelijke neutrale palet, of overschakelt van skinny jeans naar een boyfriend-silhouet, geweldige stijl is gebouwd van het proberen van nieuwe dingen. Wie weet welke trends je zou kunnen ontdekken waar je van houdt! Begin bijvoorbeeld bij Socha van Maes & Hills. Het is een merk die elke vrouw in de kast hoort te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *