4 december 2021

Geen plezante klus

2 min read

Ervoor zorgen dat het huis er weer fris en schoon uitziet is precies wat wij doen en waar wij goed in zaan. Er zijn allerlei soorten ontruimingen te bedenken, maar wij ontzorgen u bij het ontruimen van bijvoorbeeld een bedrijfspand, een huurwoning, een koopwoning en een zorgkamer. Het ontruimen van een woning kan best een emotioneel beladen zaak zijn. Dit speelt voornamelijk een rol wanneer iemand komt te overlijden. Dit is altijd vervelend nieuws voor de familie en vrienden, dat is misschien wel de reden dat het inschakelen van professioneel hulp zeker geen overbodige luxe is in deze situatie.

Woning ontruimingservice is in heel Nederland beschikbaar om dit soort klussen met beide handen aan te grijpen. Het is altijd vervelend wanneer de laatste ouder overlijdt en je dan als kind zijnde het huis moet ontruimen is dat zeker niet gemakkelijk. Als familie zijnde wil je door de hele boedel heenlopen en opzoek gaan naar de benodigde papieren en uiteraard de persoonlijke spullen. Het opruimen van de overgebleven inboedel komt is een ander verhaal in tegenstelling tot de belangrijkste spullen. Maar de overgebleven spullen zijn ook een hoop spullen, onderschat dat niet. Daarnaast, waar haal je überhaupt de tijd vandaan om dit zomaar even te doen?

De schoonmaak van de vervuilde woning zijn werkzaamheden die wij graag uitvoeren en daarvoor kunt u ons gemakkelijk inhuren. Alles wat niet bruikbaar meer is, zullen wij zelf met auto’s afvoeren naar de stortplaats. Hierdoor zullen er dus geen grote containers komen en zijn de buren ook weer blij. De reden hierachter is ook nog is dat voorbijgangers niet zomaar dingen erin zullen gooien of eruit zullen pakken. Dit doen wij bewust uit respect voor de familie. Zijn er eventueel nog spullen van waarde, dan kunnen wij dit op uw naam weer doorverkopen via partners van ons.