4 december 2021

Handige tips met slopen!

2 min read

Heb je een nieuw huis en wordt het tijd om te gaan knallen en dus te gaan slopen om een daarna te verbouwen voor een mooi resultaat? Met de zomer die om de hoek is, is het hebben van een afgemaakt huis natuurlijk het beste wat er is. Voordat je kan gaan verbouwen van een mooie keuken of badkamer moet eerst alles eruit. Veel mensen hebben namelijk een andere smaak en de oude bewoners hun smaak was totaal niet wat jullie leuk vinden. Hiervoor is slopen nodig helaas. Vaak denken mensen heel makkelijk over slopen, maar het vergt veel energie en tijd doordat je ook alles moet opruimen en naar buiten moet brengen. Ik schrijf daarom deze blog om jou te helpen door enkele tips die je kunt toepassen voordat je begint met het slopen.

Vraag vrienden en/of familie

Vaak ga je meteen uitzoeken hoeveel het slopen van jouw huis zou kosten, maar kijk om je heen. Wellicht is er iemand in jouw vrienden kring wel heel handig en kan hij jouw gratis helpen op een zondag om jouw huis te verbouwen. Vaak wil familie eerder helpen dan vrienden, denk aan je vader of oom. Maak er dan meteen wat leuks van, als je met een paar mensen bent kan je in de middag wat lekkers eten. Je werkt met ze alle naar een mooi resultaat dus het zal zeker gezellig worden. Vergeet dan ook niet om een radio mee te nemen voor wat muziek. Dit houdt je wel lekker bezig.

Bouwafval container

Dit is denk ik de handigste tip van allemaal. Neem eens een kijkje bij verschillende bedrijven hoeveel het huren van een bouwafval container kost bij jouw in de buurt. Het handige van een container voor je deur is dat het sneller is dan elke keer een vuilniszak of een prullenbak. Je gooit het erin en klaar. Aan het einde van de dag kan het worden opgehaald en je hoeft je er geen zorgen meer om te maken. De container wordt meestal geplaatst voor deur en bijna alles kan er wel in.

Tip van de blog!

Als je dus interesse hebt in een bouwafval container dan moet je een kijkje nemen bij het bedrijf GP Groot. Zij zijn gespecialiseerd in het verhuren van verschillende soorten containers. Ze bezorgen de containers door heel Noord- en Zuid-Holland voor jouw deur. Later komen ze het weer netjes ophalen. Als andere tip geef ik mee om vroeg te beginnen want dan ben je vaak nog productiever dan in de middag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *