23 oktober 2021

Hotel Waalwijk

1 min read

Na een lang dagje Efteling of in de stad wandelen van Waalwijk wil jij toch ontspannen in een Hotel in Waalwijk. GuestHouse Hotel is de plek en hotel waar jij lekker kunt ontspannen alleen of samen met vrienden of familie. In het hotel zijn er allerlei soorten kamers. Voor 1 persoon maar ook kamers voor maar liefst 8 personen. Als enige hotel in Nederland kun jij hier slapen in een 6 persoonsstapelbed. Ook is het hotel op loopafstand van de Efteling waardoor jij met je kinderen makkelijk naar het park kunnen of van het park naar het hotel kunnen lopen.

GuestHouse  Hotel
Het GuestHouse Hotel is een hotel dat zich meer bezig houd met de klanten dan andere hotels in Waalwijk. Daarom pakt het hotel alles net even iets anders aan dan de andere accommodaties. Met attractiepark de Efteling om de hoek is het een leuke en goede bestemming voor grote gezinnen maar ook voor kleine gezinnen. Het hotel is uniek dankzij het sfeervolle, eigentijdse inrichting. De service en de comfort in het hotel is erg van belang. Het hotel Waalwijk heeft een supergezellig en lekker restaurant, GuestHouse Kitchen. Hier kun je heerlijk na een dagje Efteling aan schuiven en genieten van het uitgebreide menukaart.

Het hotel waar jij jezelf kunt zijn! Dat is het motto van het bedrijf. voor meer informatie kun jij terecht op de website. wil je reserveren dan kan dat ook via de website of neem telefonisch contact op met het hotel.