4 december 2021

Voor wat voor soort evenementen kan je bedrukte kleding gebruiken?

2 min read

Het is leuk om als een team echt een eenheid uit te stralen. Dit doe je onder andere door goed samen te werken maar ook door eenzelfde kledingstijl aan te houden. Dit is belangrijk bij grote evenementen waar je samen met je collega’s bij aanwezig bent. Hierdoor ben je direct herkenbaar voor bijvoorbeeld je klanten die op bezoek komen bij jouw stand. Bij wat voor soort events kan je goede bedrukte kleding gebruiken?

Beurzen

Het is altijd aan te raden om gebruik te maken van bedrukte polo’s met jouw huisstijl en logo op beurzen waar je een stand hebt geregeld. Hierdoor weten je klanten dat ze bij jou moeten zijn voor al hun vragen. Daarnaast straal je ook direct iets uit als bedrijf. Het is wel aan te raden om er voor te zorgen dat jouw logo en of motto goed zichtbaar is.

Festivals

Voor beveiligers is het belangrijk dat ze een polo of tshirt dragen met de tekst “security” achterop. Hierdoor ziet iedereen dat je te maken hebt met de beveiliging en uiteraard moet luisteren naar de bevelen die worden gegeven.

Teamuitjes

Heb je een leuk teamuitje op de planning staan? Dan is het super leuk om tijdens dit uitje allemaal hetzelfde tshirt te dragen. Je kan natuurlijk ook kiezen voor andere kleding. Heel de stad weet vervolgens dat jullie aanwezig zijn. Dat wordt lachen, gieren en brullen!

Goedkoop kleding bedrukken

Wil je goedkoop kleding ontwerpen maar heb je daar geen goed adresje voor? Bekijk dan eventjes alle opties die je online tegenkomt en maak een goed vergelijk tussen al deze partners. Bekijk onder andere de kwaliteit, prijs en levertijd. Als je spoed hebt dan is het aan te raden een partij te kiezen waar je heel snel jouw bedrukte kleding van kan ontvangen. Anders ben je zo te laat.